Overig

Kerstbrief 2019

Beste allemaal,

2019 zit er weer bijna op, de Kerstdagen staan voor de deur en 2020 zit ons op de hielen. Via deze brief willen we je natuurlijk alvast de beste wensen overbrengen voor het nieuwe jaar en een fantastische Kerst toewensen. En daarnaast wilden we deze kans nemen om jullie bij te praten over wat er is gebeurd het afgelopen jaar en waar we nu naar uitkijken!

Zoals jullie misschien inmiddels weten, zijn wij in 2019 begonnen met ons bedrijfsplan voor “Bij Luna.” Het is heel belangrijk dat we in de drukte van alledag tijd maken voor ontspanning. “Bij Luna” wil je hiermee helpen.

Onderdeel van “Bij Luna” is MAAN Yoga. Anita is in 2016 al begonnen met MAAN Yoga. Ze geeft integrale hatha yoga en deze yoga omvat o.a. ademhalings- en ontspannings-oefeningen, concentratietechnieken en asana´s (houdingen).

Een paar feitjes voor 2019 op een rij:

  • 186 gegeven Hatha Yoga lessen
  • 26 leerlingen
  • 4 lessen op het strand
  • 5e  Integrale Yoga opleiding gestart

Al met al een succesvol jaar!

Voor volgend jaar zijn er plannen om de lessen uit te breiden met o.a. zwangerschapsyoga, meditatielessen en restorative yoga. Voor meer informatie kun je terecht op www.maan.yoga.

Daarnaast hebben we bij “Bij Luna” de lessen voor de Workshop “Welk verhaal past bij mij?” vorm gegeven. Afgelopen jaar verschenen er in Nederland zo’n 30.000 nieuwe titels. De gemiddelde Nederlander leest er 7 per jaar. Als jij één van die gemiddelde Nederlanders wilt zijn, of misschien wil je juist wat meer lezen dan gemiddeld of je bent helemaal geen lezer, maar wil dit graag meer gaan doen – hoe kies je dan uit al die titels wat jij nu wilt gaan lezen? Daar gaan wij je bij helpen.

Hiervoor hebben we op 20 oktober een pilot workshop georganiseerd. Dit was een ongelooflijk leuke en succesvolle middag met een groep van 7 lezers. De groep bestond uit lezers die nauwelijks iets lezen en met lezers die ruim boven het gemiddelde van 7 boeken

per jaar heen gaan. Het was super leuk! We gaan nog 1 pilot draaien op 5 januari en daarna hopen we de Workshops aan te gaan bieden aan iedereen.

Het programma begint met een introductie, die je prima los kunt volgen. Als je dit leuk vindt, kun je er daarna voor kiezen om nog een pakket van 5 aanvullende workshops te volgen. In deze workshops wordt het onderwerp “Welk verhaal past bij mij?” verder uitgewerkt aan de hand van verschillende thema’s. Wil je op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Kijk dan op www.bijluna.nl.

Langzaam aan is het de bedoeling dat we de Workshops “Bij Luna” verder gaan uitbreiden. We willen onder andere diverse meditatieworkshops, zoals krachtdieren- of maan-meditaties, verdieping in Hara-meditaties of meditatieavonden aan gaan bieden. Daarnaast willen we creatieve workshops aan gaan bieden, zoals mandala’s schilderen, zielenkaarten maken, e.a. We zijn momenteel druk bezig om hieraan vorm te geven.

Allemaal leuke plannen dus!

Omdat we jullie goed op de hoogte willen houden van alles waar we mee bezig zijn, zijn we bezig met de ontwikkeling van onze website www.bijluna.nl. Houd ons hier in de gaten voor meer informatie of mail ons op anita@bijluna.nl als je vragen hebt of al interesse hebt in een van bovengenoemde workshops. Voor komende jaar zullen we steeds meer onze website gaan vullen! Alle workshops en yogalessen worden overigens gegeven in Leidschendam.

Tot zover onze update, 2019 was een spannend jaar.

Maar wij zijn helemaal klaar voor 2020!

Beste wensen!

Anita & Bianca